• Nedavno
Orat 13pcs četkice za šminku Prirodne kose četkice Set Professional Foundation Blushes EyesHadow EverwrBrow četkica za miješanje

Orat 13pcs četkice za šminku Prirodne kose četkice Set Professional Foundation Blushes EyesHadow

KM 1.00

Prašak za jednostavan za stick s prirodnom bojom, pa čak i renderiranjem Boja brzo, četke bez linte uzdignute i predstavljaju svoj životni stil. Lako je prevoziti, jednostavan za upotrebu i jednostavan za nošenje. Koristite na licu da biste se prijavili, miješali ili obrisuli više medija. Pogodno za profesionalnu upotrebu i kućnu upotrebu. Prašak za jednostavan za stick s prirodnom bojom, pa čak i renderiranjem. Boja brzo, četke bez linte uzdignute i predstavljaju svoj životni stil. Lako je prevoziti, jednostavan za upotrebu i jednostavan za nošenje. Koristite na licu da biste se prijavili, miješali ili obrisuli više medija. Pogodno za profesionalnu upotrebu i kućnu upotrebu. Prah koji se lako drži prirodne boje, pa čak i renderiranje.Color-brze četkice bez obzira : Nacrtajte višestruke srednje medije. Moguće za profesionalnu upotrebu i kućnu upotrebu. Specifikacija : materijal za četkicu : sintetički materijal za kosu : Woodpackage uključuje : 13pcs četkice za šminku1 * Caseif Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i pružite vam zadovoljavajući odgovor.

Detaljne karakteristike

Brush Material:
Synthetic Hair
Handle Material:
Wood
Package includes:
13pcs Makeup Brushes:
1*Case:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Slični proizvodi