• Nedavno
5pcs kašičice za hranjenje ptica plastična hrana lopata ptica pribor za hranilice za vodu pribor pribor za hranjenje ptica kućnog ljubimca za kućne ljubimce PAPRT ručno hranjenje

5pcs kašičice za hranjenje ptica plastična hrana lopata ptica pribor za hranilice za vodu pribor

KM 17.80

Jednostavan za upotrebu - ova vrsta kašike posebno se koristi za dodavanje hrane u hranilac ptica i jednostavan je za upotrebu Pogodno za - Pogodno za sve vrste hranilica, prikladno je dodati hranu u korito na kavezu ptica. Razuman dizajn - sa vrhunskom izradom i razumnim dizajnom, odličan je poklon za ljubitelje ptica. Plastični materijali - Usvajanje visokih plastičnih materijala, sigurnog, izdržljivog i korezistantnog. Dobar alat - dovoljno je duboko za policajca više hrane i dobar je alat za hranjenje ptica. Jednostavan za upotrebu - ova vrsta kašike posebno se koristi za dodavanje hrane u hranilac ptica i jednostavan je za upotrebu. Pogodno za - Pogodno za sve vrste hranilica, prikladno je dodati hranu u korito na kavezu ptica. Razuman dizajn - sa vrhunskom izradom i razumnim dizajnom, odličan je poklon za ljubitelje ptica. Plastični materijali - Usvajanje visokih plastičnih materijala, sigurnog, izdržljivog i korezistantnog. Dobar alat - dovoljno je duboko za policajca više hrane i dobar je alat za hranjenje ptica. Ova vrsta kašike posebno se koristi za dodavanje hrane u hranilac ptica i jednostavan je za upotrebu. Dovoljno je duboko da povuče više hrane i dobro je sredstvo za hranjenje ptica. Usvajanje visokih plastičnih materijala, sigurnog, izdržljivog i koresistantnog. Pogodno za sve vrste hranilica, prikladno je dodati hranu u korito na kavezu ptica. Sa vrhunskom izradom i razumnim dizajnom, odličan je poklon za ljubitelje ptica. Specifikacija : Vrsta predmeta : Bird Hranjenje kašičice Materijal : plastična težina : cca.8oz Veličina proizvoda : cca.6in lista paketa : 5 x kašika za hranjenje ptica Napomena : 1. Molimo vas da dovedite odluku 01 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Detaljne karakteristike

Item Type:
Bird Feeding Spoon
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 50g / 1.8oz
Product Size:
Approx. 12x4cm / 4.7x1.6in
Package List:
5 x Bird Feeding Spoon:
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Slični proizvodi