• Nedavno
Bnxxqs sisa za zavarivanje pumpe za zavarivanje zavarivanje zavarivač zavarivanje za zavarivanje za prskanje pucanja za ručno ručno sredstvo za desering

Bnxxqs sisa za zavarivanje pumpe za zavarivanje zavarivanje zavarivač zavarivanje za zavarivanje

KM 69.12

Mala veličina i lagana težina, jednostavan za nošenje i upotrebu Lagana i kompaktna. Sadrži plastičnu konstrukciju. Pomaže vam da zadatak završite brzo i sigurno. Dizajniran za uklanjanje lemljenja iz kružnih ploča i još mnogo toga. Mala veličina i lagana težina, jednostavan za nošenje i upotrebu. Lagana i kompaktna. Sadrži plastičnu konstrukciju. Pomaže vam da zadatak završite brzo i sigurno. Dizajniran za uklanjanje lemljenja iz kružnih ploča i još mnogo toga. Mala veličina i lagana težina, jednostavna za nošenje i korištenje plastične konstrukcije Prodaje za plastične i kompaktne. Siglif Soler Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.

Detaljne karakteristike

Size:
27*7*3cm
Product Name:
Desoldering Pump
Package Include:
1 * solder sucker:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Slični proizvodi