• Nedavno
Shengao 3D reljefna marka za brtvena marka od 25-30mm zaptivanje voštano-markice retro DIY Craft Decor alat za naziv za vjenčanje

Shengao 3D reljefna marka za brtvena marka od 25-30mm zaptivanje voštano-markice retro DIY Craft

KM 2.67

Primjenjivi prigode : lični ručni rad, ručni računi, književni DIY, sušeni poklon za poklon za sušene cvijeće, higle za rukotvorine i pokloni, pribor, dnevna potrepština, zanatske poklone, pozivnice, ambalaže Savršen poklon : Taj marka za zapečaćena voska je lijepa. To je savršen poklon za rođendane, Dan zaljubljenih, majčin dan, Dan, Dan zahvalnosti, Božićni, obljetnice i ostale praznike. Pogodan je i za ljubitelje i početnike za brtvljenje voska. Višenamjenska glava za brtve mogu se koristiti za kartice, scrapbookove, staklo, plastiku, drvo itd. Savršeno za ukrašavanje i ukrašavanje koverta, pozivnice, vino pakiranje itd. Alati za početnike, možete napraviti vlastitu kreativnost i Jedinstveni dizajn koverte. Dekoracija : Možete pokriti božićnu karticu, a romansa za Valentinovo se koristi za pisanje ljubavnih pisma! Ovaj elegantni brtvi dodaje dodir vrijednosti i stalnost na slova, koverte, certifikate i dokumente. Izgleda malo staro, ali je tako šarmantno i drevno. 1 x marka glave. Primjenjivi prigode : lični ručni rad, ručni računi, književni DIY, sušeni poklon za poklon za sušene cvijeće, higle za rukotvorine i pokloni, pribor, dnevna potrepština, zanatske poklone, pozivnice, ambalaže. Savršen poklon : Taj marka za zapečaćena voska je lijepa. To je savršen poklon za rođendane, Dan zaljubljenih, majčin dan, Dan, Dan zahvalnosti, Božićni, obljetnice i ostale praznike. Pogodan je i za ljubitelje i početnike za brtvljenje voska. Višenamjenska glava za brtve mogu se koristiti za kartice, scrapbookove, staklo, plastiku, drvo itd. Savršeno za ukrašavanje i ukrašavanje koverta, pozivnice, vino pakiranje itd. Alati za početnike, možete napraviti vlastitu kreativnost i Jedinstveni dizajn koverte. Dekoracija : Možete pokriti božićnu karticu, a romansa za Valentinovo se koristi za pisanje ljubavnih pisma! Ovaj elegantni brtvi dodaje dodir vrijednosti i stalnost na slova, koverte, certifikate i dokumente.

Detaljne karakteristike

Model Number:
Stamp Head
Use:
Decoration
Name:
Stamp Head
Material:
Gold-plated brass print head
Stamp thickness:
5MM/0.19inch
Stamp diameters:
Vary from 25-30mm/0.98-1.18inch
Process:
3D Three-dimensional Embossed
Style:
A
How to make:
1. Take out some wax;:
2. Melt the wax in a spoon;:
3. Pour the melted wax into the desired place;:
4. Stamp the melted wax and wait a few minutes for it to cool.:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
1 x Stamp Head:

Slični proizvodi