• Nedavno
Qonioi 3 kom božićne ukrase bombonske torbe vrlo su pogodne kao, zabavne poklone, jabuke i ukrase božićnog drvva savršeni za viseći na božićnom drvcu, zidu, vratima

Qonioi 3 kom božićne ukrase bombonske torbe vrlo su pogodne kao, zabavne poklone, jabuke i ukrase božićnog drvva

KM 3.99

Torba božićnih bombona sa petljom za viseće da visi na božićnom drvcu je jednostavna Možete ga staviti na božićno drvce ili ispred kamina da ukrasite svoj dom. Božićno drvce, krevet, kamin, prozor, ograde, vrata, zid, mogu se objesiti za ukrašavanje. Divan božićni poklon za svoju djecu. Čarape za Božić, možete ih pokloniti. Sa čokoladom, Candy Canesom ili drugim dobrom, čarapa Santa Claus je lagano obložena i donijet će osmijeh na svačije lice. Definitivno nisu samo za Božić, možete ih dobiti kao poklon torbu u razne prigode, možete ih odvesti i za podizanje nečega kad ste napolju, oni su višenamjenski i višestruki. Poklon torba za bombone : božićna poklon torba, može sadržavati slatkiše svih vrsta, čarapa, malih poklona, ​​ove božićne torbe mogu sadržavati poklone i kartice za božićnu zabavu, možete i sa bombonima ili grickalicama. 【Božićni poklon】 Iznenadite svoju djecu, članove porodice, ljubavnike i prijatelje. Naše božićne čarape nemaju miris, mekani su i ne iritiraju kožu. Takođe kao lijep poklon za porodicu ili prijatelje na božićnoj zabavi. Torba božićnih bombona sa petljom za viseće da visi na božićnom drvcu je jednostavna. Možete ga staviti na božićno drvce ili ispred kamina da ukrasite svoj dom. Božićno drvce, krevet, kamin, prozor, ograde, vrata, zid, mogu se objesiti za ukrašavanje. Divan božićni poklon za svoju djecu. Čarape za Božić, možete ih pokloniti. Sa čokoladom, Candy Canesom ili drugim dobrom, čarapa Santa Claus je lagano obložena i donijet će osmijeh na svačije lice. Definitivno nisu samo za Božić, možete ih dobiti kao poklon torbu u razne prigode, možete ih odvesti i za podizanje nečega kad ste napolju, oni su višenamjenski i višestruki. Poklon torba za bombone : božićna poklon torba, može sadržavati slatkiše svih vrsta, čarapa, malih poklona, ​​ove božićne torbe mogu sadržavati poklone i kartice za božićnu zabavu, možete i sa bombonima ili grickalicama.

Detaljne karakteristike

    Material:
cloth
    Size:
13x10cm
 :
notes:
Due to the slight color difference between manual measurement and different display settings, please allow a slight difference of 1-3cm:
Thank you good day:
The package includes:
    3 x Candy bag :

Slični proizvodi